Σέρρες: Ο σκύλος ανιχνευτής βρήκε 17 κιλά χασίς σε δυο σπίτια

Σέρρες: Ο σκύλος ανιχνευτής βρήκε 17 κιλά χασίς σε δυο σπίτια

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών

Serres-xasis
Γερό χτύπημα στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς στην κεντρική Μακεδονία κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ο εκπαιδευμένος σκύλος των οποίων ξετρύπωσε πλήθος συσκευασίες με σχεδόν 17 κιλά κάνναβης στα σπίτια δυο Ελλήνων ηλικίας 59 και 55 χρόνων.

Ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε στο σπίτι του 59χρονου 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 255 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους οκτώ κιλών και 900 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε αυτό του 55χρονου βρήκε άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 846,2 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους δυο κιλών και 905 γραμμαρίων!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο άνδρες και κατέσχεσαν ένα όχημα του 59χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών 945 ευρώ προερχόμενα από την εμπορία κάνναβης και δύο κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης