Αποξήραινε μεγάλη ποσότητα χασίς σε θερμοκήπιο στην Ξάνθη

Αποξήραινε μεγάλη ποσότητα χασίς σε θερμοκήπιο στην Ξάνθη

Είχε και κλώνους κάνναβης βάρους 18 κιλών και 500 γραμμαρίων

Xanthi-xasis
Μόνο για αγροτικά προϊόντα που θα διακινούνταν σε νόμιμες αγορές δεν προόριζε το θερμοκήπιο που είχε στήσει στην αυλή του σπιτιού του σε μια κοινότητα της Ξάνθης, ένας 51χρονος Έλληνας! Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καλλιεργούσε χασισόδεντρα και συνέλεγε την πλούσια παραγωγή τους.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για την παράνομη... αγροτική ενασχόλησή του έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση και έφτασαν στο χωριό του δράστη για να κάνουν έρευνες. Μέσα στο θερμοκήπιο ανακάλυψαν τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων και στο εσωτερικό μίας αποθήκης βρήκαν τέσσερις σάκους με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 388 γραμμαρίων και κλώνους κάνναβης βάρους 18 κιλών και 500 γραμμαρίων στο στάδιο της αποξήρανσης.

Οι ποσότητες κάνναβης και κλώνων κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 51χρονο δράστη, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης