Ταξίδεψε στην Κω με λαθραία τσιγάρα στη βαλίτσα του

Ταξίδεψε στην Κω με λαθραία τσιγάρα στη βαλίτσα του

Στην κατοχή του είχε 500 λαθραία πακέτα τσιγάρων 

Kws-tsigara
Αμέσως μετά την αποβίβασή του στο λιμάνι της Κω από το πλοίο της γραμμής που είχε φτάσει από τον Πειραιά, υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 26χρονος αλλοδαπός που μετέφερε εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης και οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να ερευνήσουν την βαλίτσα του. Μόλις την άνοιξαν, βρήκαν μέσα 500 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο του νησιού. Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Κατασχέθηκαν 889 λαθραία πακέτα τσιγάρων στη Ροδόπη 

Έβγαλε "λαγούς" η επιχείρηση των ανδρών της Αστυνομίας σε έναν οικισμό της Ροδόπης, καθώς κατασχέθηκαν 889 λαθραία πακέτα τσιγάρων και συνελήφθησαν δυο Έλληνες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Εκτός από αυτούς, συνελήφθη ένας 31χρονος που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς είχε στην κατοχή του ένα τροποποιημένο κυνηγετικό όπλο και 23 κυνηγετικά φυσίγγια. Επιπλέον, στον οικισμό βρέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Ολλανδίας ως κλαπέν ή υπεξαιρεθέν και ερευνάται πώς βρέθηκε εκεί και ποιος το είχε στην κατοχή του.

Συλλήψεις και στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα 

Στην Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας αντίστοιχα δύο αλλοδαποί ηλικίας 17 και 40 χρόνων, διότι σε ελέγχους που τους έγιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά 148 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης