Συνέλαβαν τους ληστές της ταχυδρόμου στην Ημαθία

Συνέλαβαν τους ληστές της ταχυδρόμου στην Ημαθία

Έξι μήνες μετά το συμβάν, δυο από τους τέσσερις Έλληνες δράστες συνελήφθησαν με εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον ανακριτή Βέροιας

xeiropedes
Έξι μήνες μετά τη ληστεία που είχε γίνει το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας 23 Απριλίου μιας 44χρονης διανομέα των ΕΛ.ΤΑ. έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δυο από τους τέσσερις Έλληνες δράστες συνελήφθησαν με εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον ανακριτή Βέροιας.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας Αλεξάνδρειαςμε τη συμμετοχή και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Μάλιστα, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και 42 φυσίγγια. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 χρόνων που αναζητούνται.

Οι τέσσερις κακοποιοί είχαν κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έστησαν με αυτό ενέδρα φορώντας κουκούλες στην 44χρονη διανομέα, καθώς γνώριζαν το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε για να μοιράσει συντάξεις σε κατοίκους των χωριών Κεφαλοχώρι και Λουτρά. Της έκλεισαν το δρόμο, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό τους το οποίο πυρπόλησαν σε μια κοντινή περιοχή και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης