Φθιώτιδα: Στις φλόγες τυλίχθηκε εστιατόριο σε ορεινό σαλέ

Φθιώτιδα: Στις φλόγες τυλίχθηκε εστιατόριο σε ορεινό σαλέ

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν στα υπόλοιπα ξύλινα σπιτάκια του συγκροτήματος και στην γύρω δασική έκταση

b0c28f52d059764bd7c4fcbab9579df7_L
Παρανάλωμα έγινε εστιατόριο στη Φθιώτιδα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία αργά το απόγευμα σε συγκρότημα ξύλινων κατοικιών που βρίσκεται στους πρόποδες του Καλλιδρόμου, πάνω από το Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport η φωτιά ξεκίνησε από το εστιατόριο του σαλέ, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες από άκρη σε άκρη, αφού πρόκειται για ξύλινη κατασκευή.

Στο σημείο εσπευσαν αρχικά πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αμφίκλειας και Πολυδρόσσου με επικεφαλής τον διοικητή της Αμφίκλειας Επαμεινώνδα Βακράκο, ενώ στη συνεχεία συνέδραμαν και δυνάμεις από τη Λαμία, που έσπευσαν στο σημείο με επικεφαλής την Επιπυραγό Σταυρούλα Μπονέ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες ώστε να μην επεκταθούν στα υπόλοιπα ξύλινα σπιτάκια του συγκροτήματος και στην γύρω δασική έκταση.

Στο σαλέ εκείνη τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δεν υπήρχε κόσμος. Ο χώρος του εστιατορίου έγινε παρανάλωμα και κάηκε ολοσχερώς.

IMG_6590
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης