Η στιγμή της έκρηξης σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι - Βίντεο ντοκουμέντο

Η στιγμή της έκρηξης σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι - Βίντεο ντοκουμέντο

Δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί - Οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη - Οι αστυνομικές αρχές, ωστόσο, εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την ανάληψη

09hjm
Βίντεο ντοκουμέντο από έκρηξη σε κλαμπ στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φιτίλι. Στο μεταξύ, οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη. Οι αστυνομικές αρχές, ωστόσο, εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την ανάληψη, ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τους δράστες.

Η έκρηξη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου. Οι κινήσεις των εμπρηστών καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί, αφού την ώρα της έκρηξης η κίνηση των οχημάτων στην Πειραιώς διεξαγόταν κανονικά. Οι δράστες έφτασαν σε σημείο με μηχανή.

Ο συνοδηγός κατέβηκε, άφησε την εκρηκτική ύλη και μετά ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεργό του έγιναν «καπνός». Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη ενώ έξω από το κατάστημα περνούσε εκείνη τη στιγμή μία κοπέλα.

δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμη της έκρηξης σε νυχτερινό κλαμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης