Πύργος: Ξεκίνησαν νωρίς οι σχολικές καταλήψεις φέτος

Πύργος: Ξεκίνησαν νωρίς οι σχολικές καταλήψεις φέτος

Ποικιλία στα αιτήματα των μαθητών, σε τέσσερα λύκεια της πόλης - Από το στεγαστικό πρόβλημα, μέχρι την έλλειψη αντισηπτικού, τα προβλήματα που επικαλούνται

katalipseis3
Ποικίλουν τα αιτήματα που αναφέρουν οι μαθητές στους λόγους που τους οδήγησαν σε κατάληψη στα τέσσερα λύκεια της πόλης του Πύργου.

Το στεγαστικό ή η έλλειψη καθηγητή φυσικής είναι στα πιο ουσιώδη, το χαρτί υγείας και το αντισηπτικό στα πιο αστεία…

Σε κάθε περίπτωση από τη Δευτέρα τα τέσσερα λύκεια τελούν υπό κατάληψη, νωρίς – νωρίς στην σχολική χρονιά και σε κάποιες περιπτώσεις οι μαθητές αναφέρουν πως είναι «επ’ αόριστον»…

Στο 1ο Λύκειο Πύργου η κατάληψη έχει να κάνει με το στεγαστικό, κυρίως, καθώς όπως αναφέρουν οι μαθητές οι αίθουσες «μπάζουν» νερά, υπάρχει θέμα με το στέγαστρο και επίσης υπάρχει θέμα με την απομάκρυνση των μπασκετών που έχει αναφερθεί πως θα γίνει. Θέμα υπάρχει και με την έλλειψη σχολικού τροχονόμου στο δρόμο έξω από το σχολείο.

Κλείσιμο


Στο 2ο Λύκειο Πύργου τα προβλήματα αφορούν στην έλλειψη αναλώσιμων ειδών, στην αυστηρότητα των φυλάκων και στην έλλειψη καθηγητή σχεδίου.

Στο 3ο Λύκειο Πύργου οι μαθητές έχουν ως αιτήματα τις ακατάλληλες μπασκέτες, τη συγχώνευση τμημάτων στην Α' και Β' τάξη με αποτέλεσμα να μην γίνονται εργαστήρια και την έλλειψη φυσικού που δημιουργεί, όπως λένε, προβλήματα στην Γ’ τάξη ενόψει πανελληνίων.



Στο 4ο Λύκειο Πύργου οι μαθητές κάνουν κατάληψη για τους συνοδούς της πενταήμερης που δεν έχουν δηλώσει, τα πολυάριθμα τμήματα στην Α’ λυκείου, την έλλειψη χαρτιού υγείας και αντισηπτικού από τις τουαλέτες.

Πηγή: ilialive
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης