Άρτα: Στον εισαγγελέα άλλοι δυο για την αιματηρή συμπλοκή

Άρτα: Στον εισαγγελέα άλλοι δυο για την αιματηρή συμπλοκή

Ποιες κατηγορίες βαραίνουν τους συλληφθέντες 

συλληψη-1-735x400
Έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων για την αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στην εμποροπανήγυρη της Άρτας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς συνελήφθησαν οι τελευταίοι δυο δράστες που αναζητούνταν βάσει ενταλμάτων για τους πυροβολισμούς και τους ξυλοδαρμούς από τους οποίους είχαν τραυματιστεί τέσσερα άτομα, το ένα σοβαρά.

Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Ο 42χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή από κοινού και κατά μόνας και ο 25χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Για την εμπλοκή τους στα αιματηρά επεισόδια είχαν ήδη συλληφθεί άλλοι τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 23 χρόνων που εισέβαλαν στον εκθεσιακό χώρο και επιτέθηκαν σε άτομα που συμμετείχαν στο παζάρι χτυπώντας τα με ρόπαλα και σιδερολοστούς.

Ο 42χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε έναν 27χρονο αλλοδαπό ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με τραύμα από σφαίρα στον θώρακα, ενώ πυροβόλησε και εναντίον ενός 27χρονου Έλληνα χωρίς να τον τραυματίσει. Ωστόσο, ο νεαρός και άλλα τρία άτομα ξυλοκοπήθηκαν αλύπητα και διακομίστηκαν και στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Κατά την διάρκεια των ερευνών στους χώρους που έγιναν οι συμπλοκές, κατασχέθηκαν το πιστόλι διαμετρήματος 9 mm του 42χρονου με ένα φυσίγγιο και πέντε κάλυκες, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, τέσσερα κομμάτια από ένα άλλο μεταλλικό κλομπ και δυο ξύλινα καδρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης