Άγιος Νικόλαος: Πατέρας γάζωσε με σφαίρες σπίτι για την... τιμή του γιου του

Άγιος Νικόλαος: Πατέρας γάζωσε με σφαίρες σπίτι για την... τιμή του γιου του

Πώς ένας νεανικός διαπληκτισμός σε νυχτερινό κέντρο, παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία - Στο σπίτι ήταν ένας 20χρονος και οι δύο ανήλικες αδελφές του

police_ar
Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν το πρωί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τρία αδέλφια, τα δύο εκ των οποίων ανήλικα, όταν τη στιγμή που βρίσκονταν μόνοι τους στο σπίτι, άρχισαν να δέχονται καταιγισμό από σφαίρες!

Όλα ξεκίνησαν μερικές ώρες νωρίτερα, όταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας, ένας 20χρονος νεαρός, είχε έναν ασήμαντο νεανικό διαπληκτισμό με έναν επίσης νεαρό σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο πατέρας του δεύτερου νέου δεν … σήκωσε την προσβολή που δέχθηκε ο γιος του και αποφάσισε να λύσει για λογαριασμό του τη διαφορά και μάλιστα με τα όπλα.

Σε έξαλλη κατάσταση, μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν ο 20χρονος με τις δύο ανήλικες αδελφές του και τους γονείς τους να απουσιάζουν στις δουλειές τους. Τότε έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του σπιτιού προκαλώντας πανικό και τρόμο στα τρία αδέλφια που μη μπορώντας να αντιδράσουν ζήτησαν τη συνδρομή των αρχών.

Ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές, ωστόσο ο 20χρονος φαίνεται πως αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον πατέρα του νεαρού με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη νύχτα.

Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης