Βριλήσσια: Συνελήφθη 33χρονος για κλοπές την ώρα που έμπαινε σε σπίτι ηλικιωμένης

Βριλήσσια: Συνελήφθη 33χρονος για κλοπές την ώρα που έμπαινε σε σπίτι ηλικιωμένης

Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τρείς περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή 

astinomia
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, το μεσημέρι της Παρασκευής στα Βριλήσσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων, 33χρονος Έλληνας ο οποίος, προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, επιχείρησε να εισέλθει σε οικία ηλικιωμένης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας ο συλληφθείς μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται εντόπιζαν οικίες στην περιοχή των Βριλησσίων και, ακολουθώντας την ως άνω μεθοδολογία, εισέρχονταν σε αυτές και αποσπούσαν από τα θύματα χρήματα και κοσμήματα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί επιπλέον τρείς περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή των Βριλησσίων. Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά, η Ελληνική Αστυνομία εφιστά την προσοχή στους πολίτες να μην πείθονται από αγνώστους, που τους προσεγγίζουν υποσχόμενοι επιστροφή χρηματικών ποσών ή επικαλούμενοι οφειλές, ή χρησιμοποιώντας άλλα τεχνάσματα.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στους παρακάτω συνδέσμους, όπου θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χρήσιμες συμβουλές για υπερήλικες και για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης