Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Έβαλα στο στόμα του βρέφους χαρτί και είπα στη μητέρα μου πέτα το»

Παιδοκτονία στην Πετρούπολη: «Έβαλα στο στόμα του βρέφους χαρτί και είπα στη μητέρα μου πέτα το»

Σοκαριστική περιγραφή της νεαρής γυναίκας που κατηγορείται μαζί με την μητέρα της για τη δολοφονία του μόλις λίγων ωρών παιδιού της το 2018 - Τι κατέθεσε στο δικαστήριο

vrefos-petroypolh-arthro-07102019
Σε συγκλονιστικές περιγραφές για το πώς γέννησε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της τον Φεβρουάριο του 2018 προχώρησε σήμερα κατά την απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η 19χρονη που μαζί με την μητέρα της κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για τη δολοφονία βρέφους μόλις λίγων ωρών το οποίο είχε φέρει στον κόσμο η 19χρονη κατηγορουμένη. Το κορμάκι του παιδιού είχε βρεθεί λίγο αργότερα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Σήμερα, κατά την απολογία της στο δικαστήριο, η 19χρονη κατηγορούμενη με λυγμούς περιέγραψε το πώς έφερε στον κόσμο το παιδί της και στη συνέχεια επιχείρησε να βγάλει από το κάδρο την μητέρα της, η οποία είναι προφυλακισμένη.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα, μιλώντας για την ημέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί της, ανέφερε ότι το γέννησε μόνη της μέσα στο μπάνιο. Όπως είπε σηκώθηκε να πιει νερό και ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο. Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα του τοκετού και αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές που είχε δει στο διαδίκτυο...

Η 19χρονη στην απολογία της αναφέρει: «Έπεσα κάτω και έκανα ό,τι είχα δει στο διαδίκτυο... Η μητέρα μου χτύπαγε την πόρτα αλλά δεν της άνοιγα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν... Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Όλα ήταν μαύρα... Μετά έκοψα τον λώρο και ακούμπησα το μωρό λίγο πιο εκεί...».

Μιλώντας για την μητέρα της, η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι δεν έκοψε εκείνη το λώρο του παιδιού αλλά η ίδια. Ακόμη, υποστήριξε πως μόνη της έβαλε χαρτί στο στόμα του μωρού της και στη συνέχεια ζήτησε από τη μητέρα της να της δώσει μια σακούλα.

Κλείσιμο
«Έβαλα το μωρό μέσα, της έδωσα τη σακούλα και της είπα πέτα την», ανέφερε η 19χρονη και σε άλλο σημείο της απολογίας της τόνισε: «Δεν μπορώ να κοιτάξω κανέναν στα μάτια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει το μωρό πίσω».

Ακόμη, η 19χρονη υποστήριξε πως αντιλήφθηκε μόλις δυο μήνες πριν γεννήσει ότι ήταν έγκυος. «Κατάλαβα, όταν ξάπλωσα μια ημέρα, κάτι να κουνιέται... Δεν πήγα όμως στο γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και μιλώντας για το μέλλον της είπε:  «Όλη η οικογένεια μου να ενωθεί και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο πια.. Προσπαθώ μόνη μου, με βιβλία, να ξεχάσω ό,τι έγινε... Ήμουν η κόρη της Αλβανίδας που δεν ήξερε να μιλάει ελληνικά... Με έχουν πει και μπάσταρδο επειδή οι γονείς μου παντρεύτηκαν αργότερα... Βγαίνω έξω και φοβάμαι.. .Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια, ήμουν η χοντρή του σχολείου... Θέλω να τελειώσω το σχολειό, να βρω μια δουλειά, έστω και καθαρίστρια, και να κάνω μια καινούργια αρχή...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης