Ηλεία: Αμετανόητος χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη για δεύτερη φορά

Ηλεία: Αμετανόητος χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη για δεύτερη φορά

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ήταν σίγουροι ότι ο χασισοκαλλιεργητής δεν θα τα παρατούσε εύκολα και τον είχαν βάλει στο μικροσκόπιο της έρευνάς τους

xasis
Μόλις τον περασμένο Αύγουστο είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω σε μια περιοχή της Ηλείας όπου καλλιεργούσε μια φυτεία από 68 δενδρύλλια κάνναβης ένας 61χρονος Έλληνας, αλλά δεν έβαλε μυαλό παρά τους μπελάδες που αντιμετωπίζει με την δικαιοσύνη και εξακολούθησε τις... αγροτικές του ασχολίες!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ήταν σίγουροι ότι ο χασισοκαλλιεργητής δεν θα τα παρατούσε εύκολα και τον είχαν βάλει στο μικροσκόπιο της έρευνάς τους. Όταν βεβαιώθηκαν ότι συνέχιζε το ίδιο τροπάρι, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο αγρόκτημά του σε περιοχή της Ανδραβίδας, όπου βρήκαν 22 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,50 μέτρα!

Ο δράστης καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα σε ένα αποστραγγιστικό αυλάκι για να ποτίζονται χωρίς να... κουράζεται! Σε έναν στάβλο που διατηρεί κοντά στην φυτεία, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 6,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 61χρονος συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που του άσκησε μια ακόμη δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης