Θα διακινούσε πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης στην Κέρκυρα

Θα διακινούσε πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης στην Κέρκυρα

Είχε στην κατοχή του κοκαΐνη συνολικού βάρους 588 γραμμαρίων και 23.390 ευρώ

Kerkyra-kokaini
Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν ένας 32χρονος αλλοδαπός έστησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα, μετά από πληροφορίες ότι έκανε συστηματική διακίνηση κοκαΐνης. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκάλυψε και τα πλούσια παράνομα έσοδά του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 25 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 588 γραμμαρίων τις οποίες σκόπευε να διακινήσει στα στέκια τοξικομανών του νησιού και μια ζυγαριά ακριβείας. Φαίνεται, μάλιστα, ότι είχε ήδη διαθέσει μεγάλες ποσότητες, καθώς είχε στην κατοχή του 23.390 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς απέκτησε!

Τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Συνελήφθη και στην Κόρινθο 27χρονος με κοκαΐνη

«Φορτωμένο» με κοκαΐνη ήταν και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος αλλοδαπός, το οποίο ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου και της Ο.Π.Κ.Ε. στο 72,5 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών. Κατά την έρευνα στο όχημα, βρέθηκαν συνολικά 174,4 γραμμάρια κοκαΐνης κι έτσι ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης