Λάρισα: Έπιασαν τον ποδηλάτη τσαντάκια που χτύπησε δέκα γυναίκες

Λάρισα: Έπιασαν τον ποδηλάτη τσαντάκια που χτύπησε δέκα γυναίκες

Η τελευταία επίθεση του δράστη ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 22χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο

xeiropedes
Τρεις μήνες δρούσε ανενόχλητος σε διάφορες περιοχές της Λάρισας ένας τσαντάκιας που επέβαινε σε ποδήλατο και είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον δέκα γυναίκες που κινούνταν πεζές ή με ποδήλατο, τραυματίζοντας μάλιστα σοβαρά μια από αυτές. Τελικά, όμως, ο 35χρονος Έλληνας έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Η έρευνα απέδωσε καρπούς, μετά την τελευταία επίθεση του δράστη τα ξημερώματα του Σαββάτου, με θύμα μια 22χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της με ποδήλατο. Ο κακοποιός την έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κάταγμα στον αγκώνα. Και ενώ εκείνη σφάδαζε από τον πόνο, ο αδίστακτος 35χρονος την γρονθοκόπησε για να αρπάξει από το καλάθι του ποδηλάτου την τσάντα της, η οποία περιείχε 45 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα!

Στη δράση του έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που τον εντόπισαν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Εκεί κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα αρπαγής τσαντών στην περιοχή γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και σε μια υπόγεια διάβαση, από τις 4 Ιουλίου. Δέκα από αυτές τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Από εννέα θύματά του, ο 35χρονος ποδηλάτης είχε αρπάξει συνολικά 1.135 ευρώ, τέσσερα κινητά και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα, ενώ απέτυχε να αρπάξει την τσάντα μιας 24χρονης πεζής. Στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στις γυναίκες, ενώ κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε στις αρπαγές. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς έχουν καταγγελθεί και άλλες επιθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης