Κορινθία: Βρήκαν άλλα πέντε κιλά κάνναβης στο κτήμα του χασισοκαλλιεργητή

Κορινθία: Βρήκαν άλλα πέντε κιλά κάνναβης στο κτήμα του χασισοκαλλιεργητή

Οι καλλιεργητές της μεγάλης χασισοφυτείας με τα 46 πελώρια δενδρύλλια στην τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων έχουν συλληφθεί

Korinthia-xasis
Έβγαλε... «ουρά» η σύλληψη των καλλιεργητών της μεγάλης χασισοφυτείας με τα 46 πελώρια δενδρύλλια στην τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία, καθώς βρέθηκε κρυμμένη η αρκετά πλούσια παραγωγή τους μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Κορίνθου.

Η φυτεία με τα 46 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,40 μέτρων και άλλα δύο αποξηραμένα ύψους 1,90 μέτρου, είχε εντοπιστεί στο αγροτεμάχιο που διατηρεί ένας 58χρονος που κατοικεί στην περιοχή. Ο κτηματίας είχε συλληφθεί μαζί με έναν 46χρονο συνεργό του από το Κιάτο και στην κατοχή τους είχαν κατασχεθεί ένα περίστροφο κρότου- λάμψης, δυο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο 58χρονος κατείχε παράνομα, δυο γεμιστήρες, εννέα φυσίγγια, ένα τσιγαριλίκι και 2,5 γραμμάρια σπόροι κάνναβης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και σε ένα δεύτερο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 58χρονου στο ίδιο χωριό του Δήμου Σικυωνίων, όπου ανακάλυψαν συνολικά ένα κιλό και 650 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία κιλά και 30 γραμμάρια κλαδιών και φύλλων κάνναβης!

Έτσι, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου υποβλήθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος των δυο δραστών, που κατηγορούνται για καλλιέργεια, κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης