Κορινθία: Χασισοφυτεία με 48 δενδρύλλια και όπλα

Κορινθία: Χασισοφυτεία με 48 δενδρύλλια και όπλα

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο χωράφι όπου βρήκαν 46 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 3,40 μέτρων τα οποία ξερίζωσαν, καθώς και δύο αποξηραμένα δενδρύλλια ύψους 1,90 μέτρων

Korinthia-xasisofyteia-opla
Με πλήθος πελώρια χασισόδεντρα είχε γεμίσει το αγροτεμάχιο που διατηρεί στην τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία όπου κατοικεί ένας 58χρονος, σε συνεργασία με έναν 46χρονο από το Κιάτο. Και οι δυο είχαν στην κατοχή τους και παράνομα όπλα.

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου έφτασαν στο χωράφι όπου βρήκαν 46 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 3,40 μέτρων τα οποία ξερίζωσαν, καθώς και δύο αποξηραμένα δενδρύλλια ύψους 1,90 μέτρων. Οι δυο καλλιεργητές συνελήφθησαν στις κατοικίες τους, όπου έγιναν έρευνες.

Εκεί, κατασχέθηκαν συνολικά ένα περίστροφο κρότου- λάμψης, δυο κυνηγετικά όπλα τα οποία ο 58χρονος κατείχε παράνομα, δυο γεμιστήρες, εννέα φυσίγγια, ένα τσιγαριλίκι και 2,5 γραμμάρια σπόροι κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

*** Στο μαγαζί που διατηρεί στην Καρδίτσα διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά ένας 53χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο κατάστημά του, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης