Κίνηση στους δρόμους: Ομαλή η κατάσταση μετά τις 10 το πρωί

Κίνηση στους δρόμους: Ομαλή η κατάσταση μετά τις 10 το πρωί

Πρεμιέρα για το Δακτύλιο σήμερα Δευτέρα - Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Αττική οδό, στο ύψος της Κηφισίας δημιούργησε το πρωί τεράστια προβλήματα

kinisi
Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας για τους οδηγούς στο Λεκανοπέδιο, καθώς νωρίς καταγράφηκαν προβλήματα, ενώ σήμερα κάνει πρεμιέρα και ο Δακτύλιος στο κέντρο της πόλης.

Στις 10:15, δύσκολη παραμένει η κατάσταση στον κόμβο της Μεταμόρφωσης και στην Αττική Οδό και στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα μέχρι την Κηφισίας, όπου νωρίτερα σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων.

kinhsh-attiki-odos-deka


Σύμφωνα με την εικόνα στους αυτόματους χάρτες της Google, στις 9 το πρωί στο «κόκκινο» βρίσκονταν ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, από Κηφισιά μέχρι κέντρο και από Ρέντη μέχρι Μεταμόρφωση. Κηφισίας, Μεσογείων και Κατεχάκη σχεδόν σε όλο το μήκος τους με μεγάλες δυσκολίες, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και σε Πατησίων, Αχαρνών, Λιοσίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο «κόκκινο» και η Αττική Οδός, από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Κηφισίας και η περιφερειακή Υμηττού από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής προς Ελευσίνα. Αιτία μια καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων, στο ύψος της Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα. 
kinhsh-attiki-odos


Με μεγάλη δυσκολία η κίνηση των οχημάτων και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στην παραλιακή από το Ελληνικό μέχρι το Παλαιό Φάληρο και από τον Φλοίσβο μέχρι το Έντεμ.

Κλείσιμο
kinisi-ennia-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης