Λαμία: Ο διαρρήκτης πιάστηκε επειδή πλήρωσε το πάθος του για το… κάπνισμα!

Λαμία: Ο διαρρήκτης πιάστηκε επειδή πλήρωσε το πάθος του για το… κάπνισμα!

Ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι μιας γυναίκας, ωστόσο η λεία ήταν μικρή  και μπήκε και στο μαγαζί της – Τελικά το μόνο που βρήκε ήταν έξι πακέτα τσιγάρων

astynomia_2903
Η πλεονεξία του και το πάθος του για το… κάπνισμα στοίχισαν ακριβά σε έναν 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος διέρρηξε πρώτα το σπίτι μιας γυναίκας στη Λαμία, αλλά έχασε πολύτιμο χρόνο παραβιάζοντας και το μαγαζί της ακριβώς από κάτω!

Ο δράστης σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο όπου ήταν μισάνοιχτο ένα παράθυρο, μπήκε στο σπίτι της γυναίκας και άρπαξε 255 ευρώ, ένα ρολόι και διάφορα προσωπικά έγγραφα, μαζί με τα κλειδιά του καφενείου της που βρίσκεται στο ισόγειο. Μπήκε ανενόχλητος μέσα και άρχισε να ψάχνει, αλλά το μόνο που βρήκε για να κλέψει ήταν… έξι πακέτα τσιγάρων!

Ώσπου να προλάβει ο αλλοδαπός «ποντικός» να διαφύγει, είχαν φτάσει αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, τον συνέλαβαν και εκτός από τα κλοπιμαία κατέσχεσαν τα μάλλινα γάντια του, ένα κατσαβίδι και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία. Ο 36χρονος, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν 29χρονο Έλληνα, την στιγμή που ξάφριζε διάφορα προϊόντα από ένα περίπτερο στην πόλη των Ιωαννίνων. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του περιπτέρου και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης