Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη - Έμαθε ότι πέθαναν τα αδέρφια της

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Βγήκε από το κώμα η 60χρονη - Έμαθε ότι πέθαναν τα αδέρφια της

Για ένα μήνα η 60χρονη ήταν διασωληνωμένη στην Εντατική - Συγκλονίζει ο γιος της ο οποίος τονίζει ότι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που έπεσε πάνω στη βάρκα όπου επέβαινε η μητέρα του δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη - Η γυναίκα επικοινωνεί και αναγνωρίζει τους δικούς της 

60xroni_portoxeli-768x414
Κατάφερε να κερδίσει τη μάχη, όμως η πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι, αν μη τι άλλο, θλιβερή. Βγήκε από το κώμα η 60χρονη Αλεξάνδρα, η μοναδική που σώθηκε από την τραγωδία του Αυγούστου στο Πόρτο Χέλι όταν ταχύπλοο έπεσε πάνω στη βάρκα όπου επέβαινε με τα αδέρφια της.

Για ένα μήνα η 60χρονη ήταν διασωληνωμένη στην Εντατική. Πλέον, αναγνωρίζει τους δικούς της και έχει πληροφορηθεί πως τα αδέρφια της σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

Τα λόγια του γιου της 60χρονης συγκλονίζουν: «Θυμάται τη στιγμή που το ταχύπλοο του 44χρονου εμβόλισε τη βάρκα τους».

«Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι μια συγγνώμη» λέει για τον 44χρονο Γάλλο χειριστή του ταχύπλοου ο γιος της 60χρονης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου».

Η 60χρονη αδυνατεί να μιλήσει γιατί έχει τραχειοτομή, ωστόσο με μεγάλη προσπάθεια επικοινωνεί με την οικογένειά της.

«Μας έχει αναγνωρίσει, μας μιλάει, γελάμε, συζητάμε» δηλώνει ο Κώστας Γεωργαλής και δεν κρύβει πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Εκείνο που πονά τον ίδιο και την αδερφή του, δυο παιδιά που έχουν αφήσει πίσω δουλειές, οικογένειες και προσωπική ζωή για να είναι άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό της μητέρας τους, είναι πως εκείνη θυμάται το δυστύχημα.

Κλείσιμο
«Θυμάται τη στιγμή που το ταχύπλοο του 44χρονου εμβόλισε τη βάρκα τους. Πως σκοτώθηκαν τα αδέρφια της. ''Πάει ο αδερφός μου, πάει'' έχει πει στον γιο της αναφερόμενη στον δίδυμο της, τον Δημήτρη».

Ούτε μια συγγνώμη από τον χειριστή του ταχύπλοου

Ο Γάλλος επιχειρηματίας, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, όχι μόνο δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της 60χρονης για να τους προσφέρει όποια βοήθεια μπορεί, αλλά δεν έχει ζητήσει ούτε συγγνώμη.

«Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω από αυτόν τον άνθρωπο, έστω και 51 μέρες μετά. Ένα συγγνώμη θα έπρεπε να το πει. Πήρε δυο ζωές και ταλαιπώρησε άλλη μια. Δεν υπάρχει τίποτα, μόνο μια δήλωση του δικηγόρου πως ό,τι χρειαστούμε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Εγώ να επικοινωνήσω μαζί του γιατί; Δεν ενόχλησα κανέναν εγώ. Εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου, με τα παιδάκια μου και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και από τότε είμαστε μέσα στην τρέλα», τονίζει ο γιος της Αλεξάνδρας.

Συγκλονίζει ο γιος της 60χρονης από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης