Τροχαίο στα Χανιά: Συνελήφθη ο οδηγός ΙΧ που χτύπησε κι εγκατέλειψε δυο δικυκλιστές

Τροχαίο στα Χανιά: Συνελήφθη ο οδηγός ΙΧ που χτύπησε κι εγκατέλειψε δυο δικυκλιστές

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 26χρονο Χανιώτη, το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε με μηχανή, στην οποία επέβαιναν δυο άτομα - Δείτε το βίντεο από την τρομακτική σύγκρουση

troxaio_xania
Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε το προηγούμενο Σάββατο με μηχανή στα Χανιά, και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένα τα δύο άτομα, επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Χανιώτη, που οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν, ενώ η προανάκριση για το καταγεγραμμένο συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στις έρευνες των αρχών, βοήθησε και το βίντεο – ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή της σύγκρουσης των δύο οχημάτων επί της διασταύρωσης στην Μάρκου Μπότσαρη.

Η στιγμή που αυτοκίνητο συγκρούεται με μηχανάκι στα Χανιά και φεύγει από το σημείο - Συμβολή Μπότσαρη-Μανουσογιαννάκηδων πρωί Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε από Zarpa.gr στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019


Από την ισχυρότατη σύγκρουση, οι δυο αναβάτες της μηχανής, “εκσφενδονίστηκαν” για αρκετά μέτρα και σωριάστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα.

Κλείσιμο
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά του, τα οποία φαίνεται ότι έζησαν από θαύμα.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς, προσπάθησε να κυνηγήσει τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου, χωρίς όμως επιτυχία…

Πηγή: zarpanews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης