Καβάλα: Εντόπισαν εκατοντάδες λαθραία καπνικά είδη σε σπίτι

Καβάλα: Εντόπισαν εκατοντάδες λαθραία καπνικά είδη σε σπίτι

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 1.110 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 193 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 10 κιλών και 598 γραμμαρίων

Kavala-kapnos-tsigara
Σε αποθήκη λαθραίων καπνικών προϊόντων είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Χρυσούπολη Καβάλας ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου που είχαν πληροφορίες για την εμπλοκή του στην διακίνηση και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 1.110 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 193 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 10 κιλών και 598 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στη Σάμο, αστυνομικοί της Ασφαλείας ακινητοποίησαν δύο 32χρονους αλλοδαπούς, τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους μια συσκευασία που περιείχε συνολικά 500 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία πακέτα κατασχέθηκαν, ενώ οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης