Αίγιο: Έκλεψαν και όπλα μαζί με το χρηματοκιβώτιο

Αίγιο: Έκλεψαν και όπλα μαζί με το χρηματοκιβώτιο

Πρόκειται για τα μέλη σπείρας που έχουν διαπράξει πολλές κλοπές χρηματοκιβωτίων στην ευρύτερη περιοχή, αλλά πλέον διαθέτουν και οπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιήσουν σε ληστείες

astynomia
Ανησυχίες σκόρπισε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας η αποκάλυψη ότι το χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν άγνωστοι από τις εγκαταστάσεις ενός παρασκευαστηρίου φρούτων στην περιοχή της Αιγιαλείας τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε μέσα και δυο κυνηγετικά όπλα.

Οι πέντε δράστες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να εισβάλουν στην εταιρεία κρατώντας βαριοπούλες, αλλά είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και τα πλάνα δεν είναι αποκαλυπτικά. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τα μέλη σπείρας που έχουν διαπράξει πολλές κλοπές χρηματοκιβωτίων στην ευρύτερη περιοχή, αλλά πλέον διαθέτουν και οπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιήσουν σε ληστείες.

Οι θρασύτατοι κακοποιοί πρέπει να είχαν κάνει κατόπτευση στους χώρους του παρασκευαστηρίου και φαίνεται ότι γνώριζαν πως υπήρχε μέσα ένα φορτηγό με γερανό τύπου «παπαγαλάκι», στο οποίο φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα δυο όπλα, μετρητά ύψους 17.000 ευρώ, μια συμπληρωμένη επιταγή, ένα μπλοκ επιταγών, τρία κινητά και διάφορα έγγραφα.

Το φορτηγό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινό σημείο, όπου πρέπει να μεταφόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε δικό τους όχημα, ωστόσο είχαν φροντίσει να μην αφήσουν αξιοποιήσιμα ίχνη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης