«Δίδυμο» ρήμαζε τα οχήματα λουόμενων στην Αργολίδα

«Δίδυμο» ρήμαζε τα οχήματα λουόμενων στην Αργολίδα

Από την 1η Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου, οι δύο δράστες ηλικίας 19 και 56 χρόνων είχαν αρπάξει συνολικά 5.000 δηνάρια Σερβίας, 2.000 λέβα Βουλγαρίας, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 4.500 ευρώ

astuynomia01
Τα αυτοκίνητα αλλοδαπών -κυρίως- παραθεριστών, που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες και τουριστικούς προορισμούς στα χωριά του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, στοχοποιούσε ένα «δίδυμο» Ελλήνων που είχαν διαπράξει 12 κλοπές και μία απόπειρα από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου!

Από την 1η Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου, οι δύο δράστες ηλικίας 19 και 56 χρόνων είχαν αρπάξει συνολικά 5.000 δηνάρια Σερβίας, 2.000 λέβα Βουλγαρίας, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 4.500 ευρώ. Οι 13 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφαλείας Ναυπλίου που εξετάζει τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες. Ωστόσο, οι δύο διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

*** Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Εορδαίας έπεσε ένας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα σε περιοχή της Πτολεμαΐδας λίγη ώρα αφ' ότου άρπαξε από το εσωτερικό ενός Ι.Χ. φορτηγού χρήματα και προσωπικά έγγραφα του 51χρονου Έλληνα οδηγού του. Μέρος από τα χρήματα και το κινητό βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης