Καλαμάτα: Ηλικιωμένος με πέντε καταδίκες καλλιεργούσε χασισοφυτεία!

Καλαμάτα: Ηλικιωμένος με πέντε καταδίκες καλλιεργούσε χασισοφυτεία!

Στο σπίτι του 75χρονου Έλληνα βρέθηκαν 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,50 μέτρων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26 γραμμαρίων

Kalamata-fygopoinos-xasisokalliergitis
Πραγματικό... «μπουμπούκι» ήταν ένας ηλικιωμένος, στο σπίτι του οποίου στην Καλαμάτα πήγαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε τεράστια χασισόδεντρα, αλλά ανακάλυψαν πως ήταν και φυγόποινος και μάλιστα είχε στην «πλάτη»... πέντε καταδίκες!

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 75χρονου Έλληνα, βρήκαν στην αυλή 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,50 μέτρων τα οποία ξερίζωσαν, ενώ κατέσχεσαν και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26 γραμμαρίων. Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον ηλικιωμένο καλλιεργητή, σε βάρος του οποίου προέκυψε ότι εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων, περί δημοσίων εσόδων και υγειονομικών διατάξεων!

Ο 75χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και έδωσε εντολή να εκτελεστούν όλα τα καταδικαστικά έγγραφα που εκκρεμούσαν. Όταν υπολογιστούν και συγχωνευτούν οι ποινές, θα αποφασιστεί αν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του ηλικιωμένου σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης