Βόλος: 50χρονος κατήγγειλε ότι τον λήστεψε και τον βίασε 11χρονος

Βόλος: 50χρονος κατήγγειλε ότι τον λήστεψε και τον βίασε 11χρονος

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άφησε ελεύθερο το μικρό, αφού ασκήθηκε δίωξη για ληστεία - Το θύμα πάσχει από νοητική υστέρηση και δεν διαπιστώθηκαν σημάδια βιασμού, ενώ ο 11χρονος αρνείται ότι συνέβη οτιδήποτε

peripoliko
Δεν χωράει ο νους την καταγγελία που έκανε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού στο Βόλο ένας 51χρονος με νοητική υστέρηση, ότι ένας ανήλικος μόλις 11 χρόνων τον λήστεψε και στη συνέχεια τον... βίασε, ενώ παρακολουθούσε τη σκηνή ένας 19χρονος από τη Βουλγαρία ο οποίος δεν είχε συμμετοχή!

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απλή συνέργεια σε αυτήν, αλλά ζήτησε να εξεταστεί το θύμα από την ιατροδικαστή Λάρισας για να αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη και για βιασμό. Ως τώρα, ο 51χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση από γιατρό, ο οποίος δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού.

Το εξωφρενικό περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο όταν ο 51χρονος περπατούσε σε δρόμο του Αλμυρού και, όπως κατήγγειλε, συναντήθηκε με τον 11χρονο Ρομά κάτοικο της πόλης ο οποίος τον είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Όπως είπε, ο ανήλικος τον οδήγησε σε ένα απόμερο σημείο, του απέσπασε τη χρυσή αλυσίδα με σταυρό από τον λαιμό, του κατέβασε το παντελόνι και ασέλγησε πάνω του, ενώ ο 19χρονος Ρομά από τη Βουλγαρία που κατοικεί στην Ευξεινούπολη παρακολουθούσε από απόσταση.

Οι φερόμενοι ως δράστες απολογήθηκαν στον ανακριτή στον οποίο ο 11χρονος αρνήθηκε ότι βίασε τον 51χρονο και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να αγοράσει την αλυσίδα του αντί... 5 ευρώ, ενώ ο 19χρονος υποστήριξε ότι είχε καμία συμμετοχή και κρύφτηκε όταν είδε τι συνέβαινε επειδή φοβήθηκε. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς ο ανήλικος δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ενώ στον 19χρονο επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο τμήμα της περιοχής του και εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης