Ζευγάρι ξάφριζε συστηματικά ηλικιωμένους στην Αχαΐα

Ζευγάρι ξάφριζε συστηματικά ηλικιωμένους στην Αχαΐα

Οι δράστες είχαν αρπάξει στις 30 Μαΐου 2.800 ευρώ από έναν 88χρονο στο δημοτικό διαμέρισμα Καγκαδίου και 300 ευρω την περασμένη Τρίτη από έναν άλλο 88χρονο 

peripo098
Είχε μεγάλη... «ουρά» η σύλληψη ενός ζευγαριού Ελλήνων που ξάφρισαν τη σύνταξη ενός 81χρονου, τον οποίο επισκέφθηκαν στο σπίτι του στο δημοτικό διαμέρισμα Ελαιοχωρίου της Δυτικής Αχαΐας και τον απασχόλησαν με διάφορα προσχήματα, καταφέρνοντας να αρπάξουν 495 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ενημερώθηκαν από τον ηλικιωμένο που τους πήρε είδηση και εντόπισαν τον 49χρονο άνδρα και την 45χρονη πριν απομακρυνθούν. Πάνω τους, βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στο θύμα, αλλά στην προανάκριση αποκαλύφθηκαν και άλλες κλοπές που είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο τους τελευταίους μήνες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας.

Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν αρπάξει στις 30 Μαΐου 2.800 ευρώ από έναν 88χρονο στο δημοτικό διαμέρισμα Καγκαδίου και 300 ευρω την περασμένη Τρίτη από έναν άλλο 88χρονο στο δημοτικό διαμέρισμα Μύρτου. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορία για κλοπές κατά συναυτουργία, αλλά η προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης