Ηλεία: Τους έταξαν αναδρομικά και τους πήραν πάνω από 9.000 ευρώ!

Ηλεία: Τους έταξαν αναδρομικά και τους πήραν πάνω από 9.000 ευρώ!

Τα θύματα υπέβαλαν καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που ερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου

astynomia_dias
Η ελπίδα ότι θα εισέπρατταν ένα μεγάλο ποσό ως αναδρομικά από την σύνταξη του αποβιώσαντος συζύγου και πατέρα τους, έριξε μια ηλικιωμένη από περιοχή της Ηλείας και τον γιο της στα “δίχτυα” ενός άγνωστου απατεώνα στον οποίο παρέδωσαν όλες τους τις οικονομίες, τάχα για την καταβολή... φόρου!

Ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιό της ηλικιωμένης παριστάνοντας κάποιο φιλικό πρόσωπο της μητέρας του και τον έπεισε ότι μπορούσε να εισπράξει περισσότερα από 40.000 ευρώ, ως αναδρομικά σύνταξης του πατέρα του που έχει πεθάνει. Όπως του είπε, όμως, για να εκταμιευτεί το ποσό έπρεπε να πληρωθεί ο φόρος.

Ο ανυποψίαστος άνδρας συνεννοήθηκε με τη μητέρα του και κατέθεσαν 9.150 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που τους έδωσε ο απατεώνας, ο οποίος φυσικά διέκοψε από τότε κάθε επαφή. Τα θύματα υπέβαλαν καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που ερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης