Μυτιλήνη: Βρήκε στο σπίτι της τον αλλοδαπό διαρρήκτη

Μυτιλήνη: Βρήκε στο σπίτι της τον αλλοδαπό διαρρήκτη

Ο άντρας είχε προκαλέσει φθορές ύψους 200 ευρώ - Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία χωρίς να την καταλάβει και ο δράστης συνελήφθη

astynomia_2903
Κράτησε την ψυχραιμία της, βγήκε αθόρυβα από το σπίτι της στη Μυτιλήνη μέσα στο οποίο «αλώνιζε» ένας αλλοδαπός διαρρήκτης και ειδοποίησε την Αστυνομία από το κινητό της μια 58χρονη Ελληνίδα, με αποτέλεσμα ο εισβολέας να πέσει στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που έφτασαν αμέσως!

Ο 25χρονος μετανάστης, που είχε προκαλέσει φθορές ύψους 200 ευρώ στο σπίτι, είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε. Η Ασφάλεια ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κατοχή ναρκωτικών.

*** Πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη που είχε παραβιάσει τη μονοκατοικία του στον Πύργο βρέθηκε ένα ζευγάρι, όταν επέστρεψε από τη διήμερη εκδρομή του! Πρώτη τον είδε ανοίγοντας την πόρτα η γυναίκα και έβαλε τις φωνές, αλλά ο εισβολέας πήδησε τον φράχτη του σπιτιού και έγινε καπνός!

Οι ένοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του νεαρού Ρομά, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμες δυνάμεις καθώς την ίδια ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη επεισόδια στον αγώνα ποδοσφαίρου Ξενοφώντα Κρεστένων – Αιγάλεω κι έτσι ο δράστης εξαφανίστηκε ανενόχλητος. Ωστόσο, άφησε πίσω του τις... σαγιονάρες του που εστάλησαν για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης