Μυτιλήνη: Ιερόσυλος ξάφρισε το παγκάρι ναού

Μυτιλήνη: Ιερόσυλος ξάφρισε το παγκάρι ναού

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν τον 21χρονο Έλληνα έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι κουβαλούσε το παγκάρι που είχε αρπάξει

pagkari-ekklisia-ena
Δεν πρόλαβε να πάει μακριά ο νεαρός ιερόσυλος που εισέβαλε σε ένα παρεκκλήσι στη Μυτιλήνη και πήρε μαζί του το παγκάρι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Κατά τη διαφυγή του έπεσε σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν τον 21χρονο Έλληνα έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι κουβαλούσε το παγκάρι που είχε αρπάξει! Αφού του πέρασαν χειροπέδες, βρήκαν πάνω του και τα διαρρηκτικά εργαλεία του τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Σε δυο σπίτια στη Ρόδο, των οποίων οι ένοικοι είχαν φύγει χωρίς να τα κλειδώσουν, τρύπωσε μέσα σε λίγη ώρα ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος έκλεψε χρήματα και τιμαλφή. Για καλή τύχη των ενοίκων, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία και τους τα επέστρεψαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης