Πρέβεζα: Η οικιακή βοηθός ξάφριζε το σπίτι όπου δούλευε

Πρέβεζα: Η οικιακή βοηθός ξάφριζε το σπίτι όπου δούλευε

Η «μακρυχέρα» 65χρονη είχε ξαφρίσει από το σπίτι στο οποίο απασχολούνταν όλα τα χρυσαφικά της εργοδότριάς της, αλλά και... ρούχα που υπήρχαν στη ντουλάπα της

astynomia_pyrgos
Για να βοηθάει μια ανήμπορη ηλικιωμένη που δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί είχε προσληφθεί σε ένα σπίτι σε κοινότητα του Δήμου Ζηρού στην Πρέβεζα μία 65χρονη αλλοδαπή, αλλά η γριούλα αντιλήφθηκε πως την... έγδυνε τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά!

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν την προανάκριση, η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός είχε ξαφρίσει από το σπίτι στο οποίο απασχολούνταν όλα τα χρυσαφικά της εργοδότριάς της, αλλά και... ρούχα που υπήρχαν στη ντουλάπα της! Η κλοπή εξιχνιάστηκε στο όριο του αυτοφώρου και η 65χρονη συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Κάτω Αχαΐα μπήκε ένα ζευγάρι Ελλήνων και τον απασχόλησαν με διάφορα προσχήματα, καταφέρνοντας να εντοπίσουν πού έκρυβε τις οικονομίες του. Οι δράστες, ένας 49χρονος και μία 45χρονη, άρπαξαν 495 ευρώ αλλά ο ηλικιωμένος τους πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς. Οι άνδρες της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν το ζευγάρι πριν απομακρυνθεί, τους συνέλαβαν και βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στο θύμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης