Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το λεξικό για όλους Oxford Learner's Dictionary (Β' τόμος)

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το λεξικό για όλους Oxford Learner's Dictionary (Β' τόμος)

Το παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο της Οξφόρδης υπογράφει το καλύτερο Ελληνο-Αγγλικό λεξικό στον κόσμο. Ένα πολύτιμο απόκτημα για κάθε οικογένεια.

oxford-mesa
Αυτή την Κυριακή το Ελληνο-Αγγλικό, το δεύτερο μέρος του περίφημου δίτομου λεξικού της αγγλικής γλώσσας «Oxford Learner's Dictionary» είναι στο ΘΕΜΑ.

Μόνο ως «κιβωτός γνώσης» και δη της πλέον έγκυρης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα ολοκληρωμένο λεξικό όπως το «Oxford Learner's Dictionary - Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας για όλους». Με το δεύτερο μέρος, το Ελληνο-Αγγλικό, συμπληρώνεται ιδανικά ένα δίτομο έργο αναφοράς για το πώς δύο γλώσσες, με ιδιαίτερο πλούτο λεξιλογίου, όπως η ελληνική και η αγγλική, μπορούν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία.

Εξαιρετικά εύχρηστο και λειτουργικό, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χρήστη, το λεξικό βοηθά τον αναγνώστη να εντοπίσει λέξεις και σημασίες άμεσα και σωστά. Με διάρθρωση που αναδεικνύει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον απέραντο πλούτο της ύλης, το Ελληνο-Αγγλικό «Oxford Learner's Dictionary - Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας για όλους» περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες παραδείγματα εκφράσεων. Γι' αυτό, εκτός από την αμέσως χρηστική του λειτουργία, το λεξικό εξυπηρετεί και την ευρύτερη σκοπιμότητα της εξοικείωσης με τον αγγλόφωνο πολιτισμό. Συνολικά, οι δύο τόμοι του λεξικού της Οξφόρδης συνθέτουν μια έκδοση που θα καλύψει κάθε ανάγκη βοηθήματος σχετικά με την αγγλική γλώσσα και σε κάθε περίσταση: για το σπίτι, το σχολείο, το γραφείο, τις εξετάσεις, τα ταξίδια. Με άλλα λόγια, ένας πιστός -και αναντικατάστατος- σύντροφος στη γνώση.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το επίσημο Ελληνο-Αγγλικό λεξικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης «Oxford Learner's Dictionary».


Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το λεξικό για όλους Oxford Learner's Dictionary (Β' τόμος)







oxford-in
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης