Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών στη Μυτιλήνη

Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών στη Μυτιλήνη

Η αστυνομία συνέλαβε τον 30χρονο μετά από έρευνα στο σπίτι του

Mytilini-xasis
Η πληροφορία ότι διέθετε ποσότητες χασίς σε τρίτους έναντι αμοιβής, οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 30χρονου Έλληνα στη Μυτιλήνη, όπου βρήκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν μια συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 90 γραμμαρίων, συσκευασίες με σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, πειστήριο της παράνομης δραστηριότητας του δράστη στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 600 ευρώ. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης και κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Τέσσερις Έλληνες, ένας 41χρονος, ένας 38χρονος, ένας 34χρονος και μια 44χρονη συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Χαλκίδα, καθώς οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους έκαναν έλεγχο βρήκαν στην κατοχή τους μία συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 4,5 γραμμαρίων. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης