Διαλύεται η Χρυσή Αυγή: Έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία στη Μεσογείων

Διαλύεται η Χρυσή Αυγή: Έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία στη Μεσογείων

«Λουκέτο» στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης – Το Σάββατο φορτηγά έφτασαν στο κτήριο για να το αδειάσουν

grafeia_xa_mesogeiwn
Μετά την ήττα, έρχεται και η διάλυση. Ο λόγος για τη Χρυσή Αυγή που βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, που την έθεσαν εκτός Βουλής, με αποτέλεσμα τα γραφεία, που φύτρωναν κάποτε σαν τα μανιτάρια, να κλείνουν, με τελευταίο το κεντρικό, στη Μεσογείων.

Μετά και το κλείσιμο των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης στον Πειραιά, «λουκέτο» φαίνεται ότι μπαίνει και στα κεντρικά γραφεία.

Το Σάββατο, έξω από το κτίριο, τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας άρχισαν να αδειάζουν τους χώρους που στεγάζονταν η οργάνωση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε χρήστης του twitter.



Η διάλυση της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται μόνο στο κλείσιμο των γραφείων, αλλά και στην (όχι και τόσο διακριτική) αποστασιοποίηση στελεχών της, με πρώτο τον υπόδικο ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγό, που ανεξαρτητοποιήθηκε.

Κλείσιμο
Μια μέρα αργότερα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του.

grafeia_xa_mesogeiwn_adeiasma

Φορτηγά έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο Σάββατο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και άρχισαν να φορτώνουν κούτες

grafeia_xa_mesogeiwn_adeiasma1


Πέραν της μετακόμισης έγινε και «αποκαθήλωση» σημάτων και εμβλημάτων της οργάνωσης







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης