ΓΕΝ: Η προανακριτική διαδικασία για την απώλεια στρατιωτικού υλικού συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα

ΓΕΝ: Η προανακριτική διαδικασία για την απώλεια στρατιωτικού υλικού συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα

Υπενθυμίζεται ότι δύο εκ των τριών υπόπτων φέρονται να είναι πρώην μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) και ο τρίτος υπαξιωματικός, υπεύθυνος για την αποθήκη, που φέρεται ότι έχει μετατεθεί από τη Λέρο

lerowmain2
Την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους βασικούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από τη Λέρο ομολόγησε, κατόπιν ανάκρισης, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού αναφέρει επισήμως, σε ανακοίνωσή του, ότι η προανακριτική διαδικασία συνεχίζεται υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας.

Αναφέρει συγκεκριμένα το ΓΕΝ: 

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία.

Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι δύο εκ των τριών υπόπτων φέρονται να είναι πρώην μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) και ο τρίτος υπαξιωματικός, υπεύθυνος για την αποθήκη, που φέρεται ότι έχει μετατεθεί από τη Λέρο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες στη Λέρο έχουν ολοκληρωθεί, ενώ ακολουθούν έρευνες στην Αθήνα, με τους αρμόδιους να ερευνούν ακόμα και σπίτια. Υπενθυμίζεται ότι τους τρεις υπόπτους «υπέδειξε» τέταρτο πρόσωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης