Λαμία: Την κυνηγούσε μέσα στο νοσοκομείο και της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα

Λαμία: Την κυνηγούσε μέσα στο νοσοκομείο και της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα

Όπως αναφέρουν στο Lamianow πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, όλα έγιναν όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας και ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται φωνές αφού διαφωνούσαν

nosokomeio
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αστυνομικές αρχές για βίαιο περιστατικό στο κέντρο της πόλης, έγινε και πάλι… θέαμα στα μάτια του προσωπικού αλλά και των ασθενών. Αυτή την φορά εντός του Νοσοκομείου Λαμίας.

Όπως αναφέρουν στο Lamianow πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, όλα έγιναν όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας και ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται φωνές αφού διαφωνούσαν. Μετά το φραστικό επεισόδιο άρχισαν να πέφτουν πράγματα με τη γυναίκα να βγαίνει τρέχοντας από τον θάλαμο. Ο οξύθυμος σύντροφος, πάντα κατά τις περιγραφές, αφού την κυνήγησε και την έριξε στο πάτωμα, την βούτηξε από τα μαλλιά και της χτύπησε το κεφάλι με μανία στο έδαφος.

Πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει το προσωπικό ασφαλείας -άλλωστε όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα- πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, κατάφεραν να σταματήσουν τον “αφηνιασμένο” σύντροφο πριν συμβούν χειρότερα. Ο τελευταίος μάλιστα το έβαλε στα πόδια αλλά είχε ήδη κληθεί η αστυνομία που τον συνέλαβε στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου μετά από λίγο. Όσον αφορά τη γυναίκα, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το ζευγάρι όπου είχε απασχολήσει τις αρχές στην Πλατεία Πάρκου -όταν ο σύντροφος, αλλοδαπός που πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί- είχε χαρακώσει τη γυναίκα στο πρόσωπο.

Πηγή: lamianow.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης