ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί στο εξωτερικό

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί στο εξωτερικό

Απευθύνει δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια - Μιλά για το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα - Ακολουθεί βίντεο

alexia00
Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο εγείροντας ερωτηματικά για τη νομοθεσία σχετικά με τους άσκοπους πυροβολισμούς. «Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του περασμένου Πάσχα.

Για το βασανιστήριο που βιώνει επί πέντε μήνες, βλέποντας καθηλωμένο στο κρεβάτι το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο πατέρας.

«Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα της» τόνισε για το κορίτσι ο πατέρας, φανερώνοντας την ανείπωτη θλίψη του.

Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη ζητά η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, ενώ κινείται νομικά για να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο από τον δράστη.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, κρίνεται αναγκαία ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια.

Κλείσιμο
Συγκινητική ήταν η κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές που έδωσαν το «παρών» στη συνυαλία για τη μικρή Αλεξία. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

5 μήνες καθηλωμένη στο "Παίδων" η 8χρονη Αλεξία


Δείτε βίντεο: Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί στο εξωτερικό
Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί στο εξωτερικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης