Φθιώτιδα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Καραβόμυλο για τη δημιουργία hot spot

Φθιώτιδα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Καραβόμυλο για τη δημιουργία hot spot

H νέα δήμαρχος Στυλίδας  Βιργινία Στεργίου τόνισε ότι ο δήμος Στυλίδας είναι κάθετα αντίθετος στη δημιουργία κέντρου προσωρινής φιλοξενίας στην περιοχή

karavomilos
Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης έξω από το στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, καθώς κάτοικοι και φορείς έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τη δημιουργία “hot spot” στο σημείο.

Μιλώντας στους κατοίκους, η νέα δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου τόνισε ότι ο δήμος Στυλίδας είναι κάθετα αντίθετος στην δημιουργία κέντρου προσωρινής φιλοξενίας στην περιοχή.

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από την πληροφορία που θέλει να στήνεται στην περιοχή και δεύτερο hot spot, το οποίο θα φιλοξενήσει περίπου 350 μετανάστες.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και μετά την επικοινωνία του με το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης στο στρατόπεδο «Γεώργιου Παπαποστόλου», που βρίσκεται δίπλα στα σπίτια, για να δημιουργηθεί ένα κέντρο προσωρινής φιλοξενίας, ώστε μέσα στον Σεπτέμβριο να φτάσουν στην Ανατολική Φθιώτιδα οι πρόσφυγες.

Πηγή: lamianow

Lamianow,: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Καραβόμυλος



Κλείσιμο
karavomilos1
karavomilos3
karavomilos




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης