Πολίτης συνέλαβε τον ληστή ηλικιωμένου στη Λαμία!

Πολίτης συνέλαβε τον ληστή ηλικιωμένου στη Λαμία!

Δύο νεαροί κακοποιοί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο στην περιοχή της Λαμίας και του άρπαξαν ταυτότητα και κάρτα αναλήψεως -  Αυτόπτης μάρτυρας τα έβαλε μαζί τους και ακινητοποίησε τον έναν εξ αυτών

xeiropedes_1
Μπροστά στα μάτια ενός περαστικού επιτέθηκαν δυο νεαροί κακοποιοί σε έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο στην περιοχή της Λαμίας το πρωί της Τρίτης και τον χτύπησαν άγρια για να αρπάξουν από την τσέπη του την αστυνομική του ταυτότητα και μία κάρτα ανάληψης!

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν την αντίδραση του αυτόπτη μάρτυρα που δεν δίστασε να τα βάλει μαζί τους! Μάλιστα, κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν από τους δυο ηλικίας 19 χρόνων και να τον παραδώσει στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο. Χάρη στην επέμβαση του περαστικού, ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος επίδοξος ληστής του 88χρονου, ένας 21χρονος που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι δυο νεαροί παρελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας στον οποίο παραπέμφθηκαν, τους άσκησε δίωξη για ληστεία και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης