Αγρότης καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 315 δενδρύλλια

Αγρότης καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 315 δενδρύλλια

Η φυτεία εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών και ξεριζώθηκαν τα συνολικά 315 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 ως τριών μέτρων

Edessa_xasisofyteia
Μια θαμνώδη έκταση πολύ κοντά στο αγρόκτημά του σε αγροτική περιοχή της Πέλλας είχε επιλέξει για να στήσει τη μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε κρυμμένη προσεκτικά μέσα σε πυκνή βλάστηση, ένας 58χρονος αγρότης που συνελήφθη μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Έδεσσας.

Η φυτεία εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών και ξεριζώθηκαν τα συνολικά 315 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 ως τριών μέτρων, τα οποία βρίσκονταν σε αυτήν. Στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκαν κρυμμένες στο έδαφος ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 206 γραμμαρίων.

Στην αποθήκη του αγροκτήματος κατασχέθηκαν τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε που χρησιμοποιούσε ο δράστης για την παράνομη καλλιέργεια. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 58χρονο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης