Προμήθευαν ναρκωτικά σε ανήλικους στο Ηράκλειο!

Προμήθευαν ναρκωτικά σε ανήλικους στο Ηράκλειο!

Πέντε συλληφθέντες ηλικίας 16 ως 45 χρόνων, με την δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος τους και περιλαμβάνει κατηγορίες για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση

Hrakleio_anilikoi_narkwtika
Ακόμη και σε ανήλικα παιδιά πωλούσαν ναρκωτικά τα μέλη ενός κυκλώματος διακίνησης που δρούσε στο Ηράκλειο και εξαρθρώθηκε κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. με τις συλλήψεις πέντε ατόμων.

Πρώτος συνελήφθη ένας 18χρονος τη στιγμή που προμήθευε με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης έναν 16χρονο μαθητή και έναν ακόμη ενήλικο αγοραστή! Ακολούθησαν οι συλλήψεις ενός 24χρονου και ενός 45χρονου που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» το ίδιο σπίτι με τον 18χρονο, όπου κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με συνολικά 281,7 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και 120 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις χασίς.

Οι πέντε συλληφθέντες ηλικίας 16 ως 45 χρόνων αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος τους και περιλαμβάνει κατηγορίες για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης