Διαρρήκτες τους βρήκαν να μετρούν χρήματα και τους λήστεψαν!

Διαρρήκτες τους βρήκαν να μετρούν χρήματα και τους λήστεψαν!

Ζευγάρι μετρούσε στην αυλή του εξοχικού του σπιτιού, στη Ζαχάρω Ηλείας, τα χρήματα που είχε υπολογίσει για να καλύψει οφειλές - Διαρρήκτες που περνούσαν από την περιοχή, εντόπισαν τον... στόχο, απέσπασαν τα χρήματα κι εξαφανίστηκαν

astinomia_vradi_faros
Τραγική επιλογή έκανε ένα ζευγάρι που διάλεξε την πιο ακατάλληλη ώρα, μέσα στη νύχτα, για να μετρήσει στην... αυλή του εξοχικού σπιτιού του στη Ζαχάρω Ηλείας το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα έδινε για την εξόφληση των οφειλών του!

Την ίδια ώρα, δυο διαρρήκτες αναζητούσαν στόχο και τον βρήκαν εύκολα!

Οι δράστες περνούσαν από σπίτι σε σπίτι πηδώντας τις περιφράξεις ώσπου να εντοπίσουν κάποιο από το οποίο απουσίαζαν οι ένοικοι και δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το ζευγάρι να κρατάει στα χέρια του ένα μάτσο χαρτονομίσματα!

Χωρίς να χρονοτριβήσουν, όρμησαν πάνω στον 60χρονο άνδρα, τον γρονθοκόπησαν και του άρπαξαν τα χρήματα που ήταν συνολικά 6.900 ευρώ! Αμέσως μετά, οι τυχεροί διαρρήκτες που έγιναν απρόσμενα... ληστές τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ το ζευγάρι ειδοποίησε την Ασφάλεια Πύργου που ξεκίνησε έρευνες για να τους εντοπίσει χωρίς να τα καταφέρει.

Η προανάκριση για την εξιχνίαση της συμπτωματικής ληστείας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ τα θύματα αναζητούν τρόπο να εξοφλήσουν τα χρέη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης