Αδέλφια καλλιεργούσαν τεράστια χασισόδεντρα στην Χαλκιδική

Αδέλφια καλλιεργούσαν τεράστια χασισόδεντρα στην Χαλκιδική

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία και τους συνέλαβαν ενώ περιποιούνταν τα 15 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Xalkidiki-xasisofyteia
Ως και τα 3,50 μέτρα έφταναν τα χασισόδεντρα που είχαν καλλιεργήσει σε μια αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής δυο αδέλφια ηλικίας 48 και 49 χρόνων, όπως διαπίστωσαν οιαστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία και τους συνέλαβαν ενώ περιποιούνταν τα 15 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή τους και στο σπίτι του 48χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε έρευνα, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 217 γραμμαρίων, αλλά και εξοπλισμός για εσωτερική καλλιέργεια που αποτελούνταν από λαμπτήρες, ανακλαστήρα, συσκευή εξαερισμού και άλλα εξαρτήματα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 900 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της παραγωγής της χασισοφυτείας. Τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Στον περίβολο του σπιτιού του σε χωριό της Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης