Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο δράστης του τροχαίου

Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο δράστης του τροχαίου

Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω, λέει ο οδηγός που συνελήφθη την ώρα που έμπαινε στη θάλασσα, αφού είχε χτυπήσει θανάσιμα με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονό

aigio_ar
Ήθελα να αυτοκτονήσω και όχι να το σκάσω, δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε και σκότωσε την γιαγιά και το εγγονάκι της το βράδυ της Κυριακής στις Καμάρες Αιγίου.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Ιωάννης Σαμέλης, μιλώντας στον Ant1, ο 28χρονος οδηγός είναι συντετριμμένος, σε κατάσταση σοκ και μάλιστα από χθες νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Διά μέσου του δικηγόρου του πάντως ζητά «συγγνώμη» από την οικογένεια των θυμάτων.

Το βράδυ της Κυριακής ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε μια γιαγιά που περπατούσε με το εγγονάκι της στο πεζοδρόμιο της παλαιάς εθνικής οδού στο χωριό Καμάρες Αιγίου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι μετά την σύγκρουση, κατέβηκε από το όχημα, είδε ότι είχε χτυπήσει τους δύο ανθρώπους σοβαρά, αλλά ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε.

Τελικά συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να μπει στη θάλασσα για να το σκάσει.

Αυτή η πληροφορία είναι ανακριβής, είπε ο δικηγόρος του, ότι δηλαδή επιχειρούσε να το σκάσει, αλλά αντίθετα ο 28χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, εγκατέλειψε τα θύματά του γιατί έπαθε πανικό και ψυχολογικό σοκ.

Αμέσως μετά το τροχαίο, ο 28χρονος άφησε την κοπέλα που βρισκόταν μαζί του, πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται πολύ κοντά και τότε έπεσε στη θάλασσα. Από την θάλασσα τον έβγαλε ο αδερφός του και μαζί με τη μητέρα του πήγαν στον τόπο του συμβάντος, όπου ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη, είπε ο κύριος Σαμέλης.


Κλείσιμο
Τροχαίο στο Αίγιο


Επαφή με την οικογένεια των θυμάτων ζητούν οι δικηγόροι του 28χρονου

Οι δικηγόροι του 28χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που οδήγησε στο θάνατο τη γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο, Ιωάννης Σαμέλης και Αλέξης Κούγιας, ζητούν από τους συγγενείς των θυμάτων «επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως».

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της.

Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως.

Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη.

Δείτε βίντεο: Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο δράστης του τροχαίου
Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο δράστης του τροχαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης