Χαλκίδα: Φωτιά σε πολυκατοικία - Στις φλόγες πιλοτή, μηχανές και αυτοκίνητο

Χαλκίδα: Φωτιά σε πολυκατοικία - Στις φλόγες πιλοτή, μηχανές και αυτοκίνητο

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στους γύρω χώρους και την είσοδο της πολυκατοικίας, όπως και φθορές σε άλλα παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα

ΦΩΤΙΑ-3
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πολυκατοικία στην οδό Μεγασθένους και 3ου Συντάγματος, κοντά στο Δημαρχείο, στη Χαλκίδα.

ΦΩΤΙΑ-4
ΦΩΤΙΑ-7


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε στην πιλοτή και ακολούθησε μια πολύ ισχυρή έκρηξη τυλίγοντας στις φλόγες δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο. Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στους γύρω χώρους και την είσοδο της πολυκατοικίας, όπως και φθορές σε άλλα παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα.

Από την έκρηξη και τους καπνούς οι ένοικοι βγήκαν έξω τρέχοντας και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με πέντε άνδρες και δύο οχήματα.

ΦΩΤΙΑ-8
ΦΩΤΙΑ-9
ΦΩΤΙΑ-10
Κλείσιμο


Χαρακτηριστικό της μεγάλης φωτιάς είναι ότι «μαύρισε» μέχρι και η εξωτερική πρόσοψη του δεύτερου ορόφου, χωρίς, ευτυχώς να υπάρξει κίνδυνος για τους ενοίκους, οι περισσότεροι των οποίων είχαν βγει έξω και άλλοι οδηγήθηκαν στη ταράτσα.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, διενεργεί το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής που εξετάζεται σοβαρά το σενάριο του εμπρησμού.


EviaZoom.gr - Χαλκίδα: Κόλαση φωτιάς σε πολυκατοικία - «Λαμπάδιασε» η πυλωτή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης