Τραγωδία στον Άλιμο: Ο μηχανοδηγός του τραμ είδε τον 61χρονο, έκοψε ταχύτητα αλλά δεν απέφυγε τη σύγκρουση

Τραγωδία στον Άλιμο: Ο μηχανοδηγός του τραμ είδε τον 61χρονο, έκοψε ταχύτητα αλλά δεν απέφυγε τη σύγκρουση

Ο 61χρονος χτύπησε με το κεφάλι του σε μία από τις κολώνες από τις οποίες περνάει το ρεύμα

ali98
Σοκ έχει προκαλέσει το απίστευτο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στον Άλιμο, όταν τραμ παρέσυρε και σκότωσε 61χρονο.

Ο άτυχος άντρας που είχε πάει με την 9χρονη βαφτιστήρα του για μπάνιο προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τραμ, χωρίς να αντιληφθεί την έλευσή του.

Την τελευταία στιγμή και ενώ αντιλήφθηκε το τραμ, πρόλαβε και έσπρωξε την 9χρονη βαφτιστήρα του, η οποία σώθηκε χωρίς τραύματα, ενώ εκείνος χτυπήθηκε θανάσιμα.

Τι είπε ο μηχανοδηγός του τραμ:

Ο μηχανοδηγός στην κατάθεσή του στην Τροχαία της Καλλιθέας υποστήριξε πως είδε από μακρία τον άντρα με το κοριτσάκι, δεν ήταν σίγουρος ότι θα περάσει απέναντι, μέσα από τις γραμμές, προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, τελικά περιόρισε την ταχύτητά του, όμως τον χτύπησε και ο άντρας πετάχτηκε και χτύπησε με το κεφάλι σε μία από τις κολώνες από τις οποίες περνάει το ρεύμα και τελικά πέθανε.

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα με το τραμ στον Άλιμο:

«Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι… Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, όπως μετέδωσε το notia.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης