Υπόθεση fake βιασμού στην Κύπρο: Ισραηλινός έδωσε $9000 για τα νομικά έξοδα της 19χρονης

Υπόθεση fake βιασμού στην Κύπρο: Ισραηλινός έδωσε $9000 για τα νομικά έξοδα της 19χρονης

«Είναι μια ανθρωπιστική δωρεά, δεν επικροτώ την καταγγελία της» είπε ο Ισραηλινός - Η οικογένεια της 19χρονης άρχισε ένα διαδικτυακό έρανο για να συλλέξει $18,000 για να πληρώσει την νομική της ομάδα

49a835da9ab95d8519de423df1d63797
Ένας άντρας από το Ισραήλ έκανε την μεγαλύτερη δωρεά στον διαδικτυακό έρανο που διεξάγεται για την 19χρονη από την Βρετανία, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες ψευδούς καταγγελίας βιασμού από 12 Ισραηλίτες στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της 19χρονης άρχισε ένα διαδικτυακό έρανο για να συλλέξει $18,000 για να πληρώσει την νομική της ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Times Of Israel, πρόκειται για τον Aryeh Fraser, ο οποίος κατάγεται από το Ισραήλ αλλά διαμένει στο Μαϊάμι. Ο Aryeh δώρισε $9,000 ενώ ήταν ανάμεσα στους πρώτους δωρητές.

«Δεν δικαιολογώ την καταγγελία της. Αυτή είναι μια ανθρωπιστική δωρεά όμως», ανέφερε ο Ισραηλίτης στη Ynet.

«Εάν η κόρη σου αντιμετώπιζε πρόβλημα και δεν είχες λεφτά, εγώ δεν επιλέγω πλευρά με αυτό που κάνω. Δεν υπερασπίζομαι την συμπεριφορά των αγοριών ούτε είμαι δικαστής», ανέφερε.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ανέφερε ότι ήταν χαρούμενος όταν άκουσε ότι οι Ισραηλινοί είχαν βγει από την φυλακή, αλλά τώρα έχει σκοπό να βοηθήσει την οικογένεια της 19χρονης.

Κλείσιμο
«Αυτό που λέω είναι να επιστρέψει η νεαρή γυναίκα στο σπίτι της και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση. Το να δικαστεί στην Κύπρο δεν θα βοηθήσει κανέναν”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένα ζευγάρι από το Ισραήλ έδωσε επίσης λεφτά για την 19χρονη. Πρόκειται για την Hadar και τον σύντροφό της.

Μετά την δωρεά δήλωσαν στο Ynet: «Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι οι Ισραηλινοί οι ίδιοι. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι στην πραγματικότητα μπορούμε να την στηρίξουμε».

Μάλιστα, η Hadar είπε: «Ως γυναίκα, πιστεύω την Βρετανίδα που είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ακόμα και εάν δεν έγινε, οι πράξεις που έγιναν δεν ήταν νόμιμες, όπως το ότι την βιντεογραφούσαν».

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη σελίδα του εράνου, ανάμεσα στους δωρητές βρίσκονταν άλλα 265 ονόματα Ισραηλινών.

Πηγή: sigmalive.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης