Φρίκη με πτώμα μωρού στο νεκροταφείο Ναυπλίου

Ιατροδικαστής εξέτασε την σορό και απέκλεισε το ενδεχόμενο το άτυχο μωράκι να ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας

Ένα ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρισαν γυναίκες που πήγαν να περιποιηθούν τα μνήματα συγγενών τους στο νεκροταφείο της περιοχής Άρια του Ναυπλίου, όταν είδαν εκτεθειμένο σε κοινή θέα το πτώμα ενός νεκρού εμβρύου μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών!

Αναστατωμένες κάλεσαν την Αστυνομία που έφθασε στο νεκροταφείο μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε την σορό και απέκλεισε το ενδεχόμενο το άτυχο μωράκι να ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ύστερα από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε γεννηθεί νεκρό την 1η Αυγούστου και στις 3 Αυγούστου ετάφη χωρίς φέρετρο σε τάφο με μικρό βάθος.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πώς και από ποιους ξεθάφτηκε και οι αστυνομικοί ερευνούν την περίεργη αυτή υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να έχει ευθύνη το γραφείο τελετών που ανέλαβε την ταφή του νεκρού εμβρύου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΧ

Σιγα μην το θαψανε οι παλιάνθρωποι το βάλανε σε μια σακούλα και πετάξανε στα σκουπίδια.Εχετε καταλάβει ότι εχει χαθεί η ανθρωπιά μας και η κοινωνία μας βρίσκεται σε σήψη?Ολα κινούνται γύρω από το χρημα και το οικονομικό συμφέρον,σε λίγο θα πληρώνουμε και για μια καλημέρα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

22195491

«Ως μέλη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι δύο χώρες μας μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις ίδιες αξίες και πολιτικές προσδοκίες για την ευημερία και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, σε αντιστάθμισμα της πολιτικής και των παράνομων ενεργειών εκείνων που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίησή της», τόνισε ο υπουργός Άμυνας