Βόλος: Η τροχονόμος αναγνώρισε από το βίντεο ασυνείδητο οδηγό!

Βόλος: Η τροχονόμος αναγνώρισε από το βίντεο ασυνείδητο οδηγό!

Ο 48χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν του επιδείχθηκε το οπτικό υλικό

troxonomos708_2
Μάτι... γερακιού πρέπει να έχει μια αστυνομικός της Τροχαίας Βόλου που είδε τυχαία στο δρόμο τον ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας ο οποίος αναζητούνταν από τις 12 Ιουνίου επειδή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο και τον εγκατέλειψε αβοήθητο, αλλά τον αναγνώρισε με βεβαιότητα!

Παρ' όλο που είχε δει το πρόσωπο του 48χρονου μοτοσικλετιστή μόνο από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στον τόπο του ατυχήματος, η έμπειρη τροχονόμος που ήταν εκτός υπηρεσίας και περπατούσε με τα δυο παιδιά της κατάλαβε ότι ήταν αυτός που επί ώρες παρατηρούσε στο βίντεο προσπαθώντας να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του!

Αμέσως, τον οδήγησε στο τμήμα για εξακρίβωση και προανάκριση, αλλά ο 48χρονος ισχυρίστηκε πως δεν είχε σχέση με το ατύχημα, προσθέτοντας ότι δεν διαθέτει καν μηχανή!

Ωστόσο, όταν του επιδείχθηκε το οπτικό υλικό, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός είχε παρασύρει τον 81χρονο που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε κέντρο αποκατάστασης, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί για να αποφύγει τις συνέπειες. Μάλιστα, στο δίκυκλο επέβαινε και η σύζυγός του που συμφώνησε να αποχωρήσουν από τον τόπο του ατυχήματος και ενδέχεται να κατηγορηθεί και αυτή! Ο ασυνείδητος μοτοσικλετιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση ατυχήματος με βαριά σωματική βλάβη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης