Πατέρας με τους δύο γιους του διακινούσαν κοκαΐνη στα Χανιά

Πατέρας με τους δύο γιους του διακινούσαν κοκαΐνη στα Χανιά

Στο σπίτι ενός 62χρονου και των γιων του ηλικίας 42 και 46 χρόνων βρέθηκαν επτά συσκευασίες με 59 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης - Οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 900 ως προερχόμενα από τις παράνομες δραστηριότητές τους

chania_drugs
Σε οικογενειακή υπόθεση είχαν αναγάγει την διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών ένας 62χρονος και οι γιοι του ηλικίας 42 και 46 χρόνων, στο σπίτι των οποίων σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου- Σφακίων.

Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί επιβεβαιώθηκαν, καθώς σε διάφορους χώρους βρέθηκαν επτά συσκευασίες με 59 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 900 ως προερχόμενα από τις παράνομες δραστηριότητές τους. Η οικογενειακή σπείρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που άσκησε και στους τρεις δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Έκανε και τον... ζόρικο ένας 33χρονος αλλοδαπός που αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι Αθηνιό της Σαντορίνης, όταν τον «έδειξε» ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Θήρας. Ο δράστης πέταξε στο έδαφος μία σακούλα που περιείχε κοκαΐνη βάρους 55,8 γραμμαρίων και προέβαλε διαρκώς αντίσταση, πριν ακινητοποιηθεί με χειροπέδες για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης