Ζάκυνθος: Δεκάδες συλλήψεις για κλοπές σε καταστήματα

Ζάκυνθος: Δεκάδες συλλήψεις για κλοπές σε καταστήματα

Οι 11 συλληφθέντες, ηλικίας από 18 έως 43 ετών, κινούμενοι με ΙΧ λεωφορείο (mini bus), προσποιούνταν τους πελάτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν προϊόντα

astynomia3-669x405
Ολόκληρη... ποδοσφαιρική ομάδα απάρτιζαν οι 11 αλλοδαποί που κινούνταν με ένα mini bus στην περιοχή του Αργασίου στη Ζάκυνθο, έμπαιναν στα καταστήματα παριστάνοντας τους πελάτες και απασχολούσαν τους εργαζόμενους για να καταφέρουν να ξαφρίσουν διάφορα προϊόντα!

Μετά τις διαδοχικές κλοπές από εμπορικές επιχειρήσεις, όπως ένα κατάστημα τουριστικών ειδών, ένα σούπερ μάρκετ και μια απόπειρα κλοπής σε μια κάβα ποτών, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι εντόπισαν το mini bus, το σταμάτησαν για έρευνα και βρήκαν στο εσωτερικό τους τα κλεμμένα αντικείμενα που επιστράφηκαν τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και πλήθος άλλων που ερευνάται αν προέρχονται και αυτά από κλοπές!

Το όχημα των 11 αλλοδαπών, που είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 43 χρόνων κατασχέθηκε και οι ίδιοι συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης